Extra materiaal

Voor professionals schreven wij diverse protocollen en handleidingen. Deze worden in combinatie met de werkboeken voor cliënten gebruikt.

Klik op een afbeelding voor meer informatie.

Voor vakliteratuur klik hier >

 
 
 
 
Overzicht cursussen

Voluit leven

In deze cursus werken cliënten met het boek Voluit leven.

Voluit leven wordt toegepast in de POH-praktijk, basis-GGZ, specialistische GGZ, algemene ziekenhuizen, militaire GGZ en verslavingszorg.

Alle bestaande protocollen zijn opgenomen in het boek Voluit leven, handleiding voor professionals. Achtergrond, toepassingen en draaiboeken.

Klik hier voor meer informatie en bestellen, 29,95 >

Leven met pijn

Het boek Leven met pijn is gebaseerd op het boek Voluit leven en aangepast voor mensen met pijn- en vermoeidheidsklachten.

Het boek wordt gebruikt in de huisartsenpraktijk en revalidatiesetting. Voor professionals schreven wij een handleiding.

Klik hier voor meer informatie en bestellen, 16,00 >

Een goed leven met een psychische stoornis

In de cursus 'Een goed leven met een psychische stoornis' wordt gebruik gemaakt van het boek Dit is jouw leven in combinatie met een extra werkboek voor cliënten.

De cursus 'Goed leven met een psychische stoornis' is bedoeld voor mensen die (redelijk) stabiel zijn in het omgaan met psychische klachten maar hulp kunnen gebruiken bij persoonlijk herstel en het vormgeven van hun leven. De cursus helpt mensen hun welbevinden en weerbaarheid te vergroten.

Het draaiboek voor begeleiders en het werkboek voor cliënten zijn gratis verkrijgbaar.

Klik hier om deze te downloaden, gratis >

Compassie als sleutel tot geluk

In deze cursus werken cliënten met het boek Compassie als sleutel tot geluk.

Het protocol is gebaseerd op Compassion focused therapy en kan worden toegepast in de POH-praktijk of basis-GGZ voor mensen met spanningsklachten.

Het draaiboek voor begeleiders is gratis verkrijgbaar.

Klik hier om deze te downloaden, gratis >