top of page
Disclaimer
 
Algemeen

Op deze website vind je informatie over diverse (zelf)hulpmethodes.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De auteurs van deze site zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Zelfhulpboeken en oefeningen

De gebruiker van de zelfhulpboeken en oefeningen blijft verantwoordelijk voor de eigen gezondheid en dient actief hulp te zoeken als het niet goed gaat, of als er sprake is van een crisissituatie. Ook bij twijfel over de gezondheid raden we het aan advies te vragen bij de huisarts.

De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een psycholoog of arts.

De auteurs aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen worden aangeboden. Die informatie is niet nader beoordeeld op juistheid, volledigheid of actualiteit. De auteurs van deze site hebben geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

 

 

bottom of page