Monique Hulsbergen

 

Sinds 1991 werk ik als psycholoog in diverse organisaties. In 2007 richtte ik trainings- en adviesbureau 'Voluit leven' op waarin ik samenwerk met freelance docenten.

Jarenlang werkte ik als BIG-geregistreerd gz-psycholoog/psychotherapeut. In de behandelingen met cliënten integreerde ik lichaamsgerichte benaderingen en meditatietechnieken en schreef hierover een aantal handboeken voor professionals. Inmiddels werk ik zelf niet meer in de hulpverlening omdat ik andere interesses volg.

 

Ik ben (mede)ontwikkelaar van interventies die gezondheid bevorderen. Deze interventies zijn in boekvorm uitgegeven door Boom uitgevers Amsterdam en worden in de geestelijke gezondheidszorg toegepast binnen behandelingen. Het eerste boek Voluit leven. Mindfulness of de kunst van het aanvaarden verscheen in 2009.

Mede door scholing op het gebied van praktische spiritualiteit ben ik me bewust van de kracht van aanvaarding en compassie, het belang van aandacht voor veerkracht en welbevinden, en de waarde van stilte en ruimte. Deze thema's verwerk ik in mijn boeken.

Ik woon en werk in het mooie Gelderland waar rust en ruimte volop aanwezig zijn.

Voor meer informatie over mijn opleiding en werkervaring klik hier >>

Bestel mijn boeken bij Boom uitgevers Amsterdam >>