top of page
Voor professionals

Vakliteratuur

Hieronder vind je links naar extra materiaal en handboeken voor professionals over mindfulness, transdiagnostische factoren en cognitieve gedragstherapie.

Klik op de afbeelding voor meer informatie, downloaden of bestellen.

In het handboek Voluit leven. Handleiding voor professionals zijn alle (groeps)draaiboeken en protocollen opgenomen voor het begeleiden van mensen bij de interventie 'Voluit leven'.

Voor de interventies 'Dit is jouw leven' en 'Compassie als sleutel tot geluk' zijn gratis protocollen beschikbaar.

Erkenningen

De interventie Voluit leven is erkend als good practice door Zorgverzekeraar VGZ, en positief beoordeeld door het RIVM en het Trimbosinstituut.

De inhoud is ook beschikbaar als eHealth-module.

Audio-oefeningen

De oefeningen op deze site zijn bedoeld voor eigen gebruik en mogen niet zonder toestemming worden geplaatst op een andere website of in een app.

Het is natuurlijk altijd mogelijk een link op te nemen naar de webpagina 'audio', zodat cliënten ze zelf gratis kunnen downloaden.

Overname content

Met enige regelmaat ontvangen wij het verzoek delen van ons werk over te nemen in een andere uitgave of online applicatie. Dat is alleen mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Op deze webpagina van de uitgever vind je de manier waarop je dit kunt aanvragen.

bottom of page