top of page

Vitale mensen, vitale medewerkers

Positieve psychologie in organisaties

Het programma 'Dit is jouw leven' beschrijft een integraal aanbod van interventies uit de positieve psychologie gericht op het vergroten van welzijn en het tot bloei laten komen van mensen. Het is uitgegeven door Boom uitgevers Amsterdam en kan worden besteld in iedere (online) boekhandel.

Goed leven met, training in positiviteit, Tip app

Voor wie?

'Dit is jouw leven' is bedoeld voor mensen die het leven als onbevredigend ervaren en bereid zijn om de aandacht te verbreden en zich te richten op het vergroten van veerkracht en welbevinden. Het stelt mensen in staat om een plezierig, betrokken en betekenisvol leven te leiden, ook wanneer zij last hebben van psychische of lichamelijke klachten.


Inhoud

'Dit is jouw leven' bestaat uit acht modules en brengt wetenschappelijk bewezen effectieve interventies samen. Afhankelijk van waar de schoen wringt kunnen mensen kiezen voor een of meerdere modules (of het gehele programma doorwerken).

De volgende thema's komen aan de orde: aandacht voor positieve emoties, bewustwording en het benutten van sterke kanten, optimisme, posttraumatische groei, positieve relaties, spiritualiteit en zelfcompassie.

Coaching

'Dit is jouw leven' kan zelfstandig worden doorlopen en leent zich ook goed voor een kortdurend coachingstraject. Ben je HRM-medewerker en heb je interesse in coachingstrajecten voor medewerkers? Wij schreven een gratis protocol voor een kortdurend traject 'Dit is jouw leven in een begeleidingstraject'. Dit protocol is verkrijgbaar op de website van Boom uitgevers Amsterdam.


Staffelkorting op boeken

Bij een bestelling van meer dan tien boeken wordt een staffelkorting berekend in de webshop van Boom uitgevers Amsterdam.
Comments


bottom of page